Sari la conținut

Anunț important de la ASP: Centrul multifuncțional din Călărași va presta mai multe servicii

  • de

În atenția moldovenilor! Începând de luni, 7 octombrie 2024, în cadrul Centrului multifuncțional din orașul Călărași se vor presta mai multe servicii de înmatriculare a vehiculelor și documentare a șoferilor. Anunțul a fost făcut de Agenția Servicii Publice (ASP).

Potrivit sursei citate, în cadrul Centrului multifuncțional se vor presta următoarele servicii de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto:

eliberarea permiselor de conducere naționale/internaționale;
eliberarea certificatelor de înmatriculare;
eliberarea extraselor (adeverințelor) ce conțin date din Registrul de stat al vehiculelor și Registrul de stat al conducătorilor de vehicule.

Reprezentanții ASP reamintesc că în cazul expirării valabilității permisului de conducere sau schimbării datelor personale, cetățenii Republicii Moldova au posibilitatea de a preschimba permisul de conducere de tipul anului 1995, 2008, 2015, 2019 pe permis de conducere nou în baza cererii electronice, depuse online pe portalul serviciilor electronice ale Agenției Servicii Publice www.e-services.md.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Anunț important de la ASP: Centrul multifuncțional din Călărași va presta mai multe servicii apare prima dată în Realitatea.md.