Sari la conținut

Consumatorii de pe o stradă din centrul Capitalei vor rămâne fără apă la robinet. Adresele vizate

  • de

Consumatorii de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt nu vor avea vineri, 11 octombrie, apă la robinet. Sistările vor avea loc în intervalul orelor 09:00-20:00. 

Străzile vizate: Ștefan cel Mare și Sfânt, 190 (spitalul); 159; 153. Sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către S.A. „Apă-Canal Chişinău.

De asemenea, între orele 09:00-15:00, vor fi afectați și consumatorii de pe strada Ion Creangă, 5/1; 5/2; 5/3; 5/4; 5/5; 5/6; 61;63. Sistările au loc în legătură cu executarea unor lucrări de înlocuire a robinetelor şi apometrelor de către instituție.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmite sursa citată.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Consumatorii de pe o stradă din centrul Capitalei vor rămâne fără apă la robinet. Adresele vizate apare prima dată în Realitatea.md.