Sari la conținut

VIDEO Drum ca o râpă la fiecare ploaie. Locuitorii unei străzi din Căușeni, revoltați

  • de

Locuitorii unei străzi din Căușeni se plâng de ani de zile de starea deplorabilă a drumului. Acesta a devenit impracticabil, întrucât nici măcar ambulanța nu poate ajunge la ei. După fiecare ploaie, strada se transformă într-o râpă, plină de șanțuri adânci, pe unde nici măcar o căruță nu poate trece. Deși au cerut ajutorul autorităților locale, nu s-a făcut nimic pentru a le rezolva problema, transmite studio-l.md.

Pietruit în urmă cu aproape un secol, la fiecare ploaie, strada devine impracticabilă. Locuitorii, ajunși la capătul răbdării, spun că au depus numeroase cereri la primărie de-a lungul anilor, dar nu s-a luat nicio măsură.

Locuitorii susțin că din cauza stării drumului, chiar și rudele și copiii îi vizitează tot mai rar. Cei care vor să ajungă la casele lor sunt nevoiți să își lase mașinile pe străzile adiacente și să continue pe jos.

Primarul interimar al orașului recunoaște că a fost în zonă de mai multe ori și că, după fiecare ploaie, trimite un tractor să niveleze drumul, însă soluția este doar temporară. Acesta promite să încerce să includă strada în planul de reparații pentru anul viitor.

Pe stradela Belinschi din orașul Căușeni locuiesc în jur de 100 de oameni, o bună parte dintre ei fiind pensionari.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/IM2aGJD6Et0″ muted=”false”]

 

Articolul VIDEO Drum ca o râpă la fiecare ploaie. Locuitorii unei străzi din Căușeni, revoltați apare prima dată în Realitatea.md.