Sari la conținut

(VIDEO) Gheorghe Lisiţa, artist plastic: „Vreau o Moldovă în care munca și talentul nostru sunt apreciate”

  • de

„Arta înseamnă libertate”, spune pictorul Gheorghe Lisița. Este libertatea de a crea, de a visa, de a ne exprima fără limite – o libertate pe care o dorim cu toții pentru Republica Moldova.

Gheorghe Lisița vede în drumul european al Moldovei șansa de a clădi o țară în care să înflorească nu doar talentul și creativitatea, ci și valorile democratice și unitatea.

„Vreau o Moldovă în care fiecare dintre noi să simtă că poate contribui, că munca și talentul nostru sunt apreciate”, susține artistul.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/rNEpKUMSktA?si=N0PwPpUHx9REzA35″ muted=”false”]

 

Cu ochii pe viitor, Gheorghe ne îndeamnă să alegem o cale care ne aduce mai aproape de valorile europene – o cale care ne va oferi șansa de a trăi într-o țară mai liberă, mai protejată, și mai deschisă la progres.

Acest video a fost realizat în cadrul proiectului InfoTrust Alliance – Moldova, implementat de către GIZ Moldova, finanțat de către Ministerul Federal de Externe al Germaniei.

Articolul (VIDEO) Gheorghe Lisiţa, artist plastic: „Vreau o Moldovă în care munca și talentul nostru sunt apreciate” apare prima dată în Realitatea.md.