Sari la conținut

VIDEO Au încercat să corupă moldovenii cu dulciuri expirate. Peste 15 mii de cutii – ridicate de politiști

  • de

17 242 de rulade cu termen de valabilitate expirat, plasate în peste 15 mii de cadouri electorale, urmau să ajungă la câțiva cetățeni din numele conducătorului unei grupări criminale. Acestea se aflau înt-un depozit din orășelul Durlești. 

„Cu puțin timp în urmă, Poliția a intrat în posesia unei informații precum că la unii cetățeni urmează să ajungă produse alimentare expirate, mai ales fiind vorba de dulciuri, care urmau să fie consumate preponderent de copii.

Cele 17 242 de rulade cu termen de valabilitate expirat erau plasate în peste 15 mii de cadouri electorale, într-un depozit din Durlești, și urmau să fie însoțite de o felicitare tipărită – adresată cetățenilor de către conducătorul unei grupări criminale”, transmite Poliția Republicii Moldova.

Cadourile erau pregătite pentru a fi transmise oamenilor cu scop de corupere electorală. Oamenii legii au inițiat pe acest caz o cauză penală.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_5644.MP4″ muted=”false”]

Articolul VIDEO Au încercat să corupă moldovenii cu dulciuri expirate. Peste 15 mii de cutii – ridicate de politiști apare prima dată în Realitatea.md.