Sari la conținut

STOP CADRU Zaharova, prinsă iar că minte despre Moldova: A amăgit despre interzicerea unor desene animate

  • de

Maria Zaharova minte din nou despre Republica Moldova. Funcționara de la Moscova a declarat că în țara noastră au fost interzise desenele animate Три кота și Смешарики, deoarece sunt producții rusești.

Totul a pornit de la o postare pe canalele de Telegram, preluate apoi de presa pro-rusă de la Chișinău. Un internaut a spus că nu i-a putut arăta copilului desene animate la televizor și insista că acestea ar fi interzise. În imagine se vede fotografia televizorului conectat la canalul „Viju 1000 TV” și un disclaimer cu referire la interdicție.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Neîncrederea autorităților Moldovei este atât de mare, încât văd pericole chiar și în desene animate”, susține Zaharova.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/zaharova.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Autoritățile de la Chișinău au infirmat anterior informațiile despre interzicerea desenului animat. Potrivit StopFals.md, Consiliul Audiovizualului a punctat că informațiile despre interdicția desenelor animate este un fals. Conform reprezentanților instituției, din fotografie este imposibil de înțeles care furnizor a difuzat acest canal și de ce a plasat disclaimerul. 

Articolul STOP CADRU Zaharova, prinsă iar că minte despre Moldova: A amăgit despre interzicerea unor desene animate apare prima dată în Realitatea.md.