Sari la conținut

Nu se gândesc la consecințe? Doi șoferi din Edineț și Leova, depistați în stare de ebrietate la volan

  • de

Doi bărbați de 24 și 38 ani, au rămas fără mașini, după ce au fost depistați în stare de ebrietate la volan. Potrivit poliției, niciunul nu avea dreptul de a conduce, iar cazurile au fost înregistrate în raioanele Edineț și Leova.

În primul caz, în satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț, un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, a fost oprit de polițiști fiind observat deplasându-se neuniform. Testul de alcoolemie a indicat 1.26 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Tot în aceeași seară, în satul Cneazevca, raionul Leova, un bărbat de 38 de ani, care conducea un Peugeot, a fost stopat și testat de polițiști. Rezultatul etilotestului a arătat 1.00 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

În rezultatul celor constatate, ambele mașini au fost ridicate și transportate la parcarea specială.

Conform statisticilor, de la începutul anului, din cauza consumului de alcool la volan, în Republica Moldova s-au produs 137 de accidente rutiere, soldate cu 16 decese și 160 de persoane rănite.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Nu se gândesc la consecințe? Doi șoferi din Edineț și Leova, depistați în stare de ebrietate la volan apare prima dată în Realitatea.md.