Sari la conținut

FOTO Metoda virală prin care un american și-a asigurat casa pentru a rezista uraganului Milton

  • de

Un bărbat din orașul Tampa, Florida, și-a asigurat casa într-un mod ”legendar” de uraganul Milton. Fotografia cu locuința acestuia a fost publicată pe rețelele sociale, iar la scurt timp a devenit virală.

Cetățeanul american a plasat șase curele enorme în jurul casei sale cu un etaj. Frânghiile au fost trecute peste acoperiș și fixate în pământ pe ambele părți, relatează adevarul.ro.

„Acesta este cel mai grozav lucru din Florida pe care l-am văzut vreodată”, a scris un internaut. „Chiar respect efortul. Sper să fie eficient”, a adăugat un alt utilizator.

Potrivit informațiilor preliminare, cel puțin două persoane au fost ucise în urma unei tornade provocate de uraganul Milton care a lovit statul american Florida. Alte câteva persoane au fost duse la spitale. Datele relevă că circa 125 de locuințe au fost distruse de tornadă.

NBC News anunță că peste două milioane de oameni din Florida au rămas fără curent electric. Aproape 100% dintre clienții din comitatul Hardee sunt fără curent, în timp ce locuitorii din comitatele Sarasota, Manatee și Pinellas au fost afectați puternic de întreruperi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Uraganul Milton a atins țărmul miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 20:30 EDT (03:30 în Moldova), ca uragan de categoria 3, cu rafale de vânt ce au atins 195 km/h în apropiere de Siesta Key, a anunțat Centrul Național pentru Uragane din SUA.

Mega furtuna traversează joi, 10 octombrie, centrul Floridei, după ce a intrat pe uscat prin coasta de vest a statului, provocând tornade mortale, distrugând case și lăsând fără curent aproape 2 milioane de consumatori

Articolul FOTO Metoda virală prin care un american și-a asigurat casa pentru a rezista uraganului Milton apare prima dată în Realitatea.md.