Sari la conținut

VIDEO Peste 100 de antreprenori, reuniți la Moldexpo. Expoziția, deschisă până duminică

  • de

Peste 100 de antreprenori, companii locale și internaționale, investitori și furnizori s-au adunat la o expoziție, organizată la Moldexpo. Antreprenor Expo are drept scop dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Expoziția a fost inaugurată joi, 10 octombrie și durează până duminică, 13 octombrie.

În cadrul evenimentului a fost prezent ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

„Guvernul și ministerul pe care-l conduc depune eforturi pentru a ușura viața antreprenorilor mici și mijlocii. Prin reformele și pachetele noastre de debirocratizare încercăm să scoatem cât mai mult posibil din povara birocratică de pe umerii oamenilor de afacere. Suntem și vom fi în continuare alături de antreprenori noștri”, a menționat ministrul Alaiba.

Directorul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Vadim Codreanu, a evidențiat importanța susținerii IMM-urilor pentru economia locală.

„În doar 4 zile la Antreprenor Expo 2024 avem oportunitatea de a pune în valoare talentul și inovația antreprenorilor noștri. Am creat o platformă de expunere, dar și acces la resurse importante pentru creștere și internaționalizare”, a adăugat Vadim Codreanu.

Evenimentul continuă cu Forumul Furnizorilor Industriali și de Inginerie, unde se discută subiecte actuale precum tranziția verde și digitală, implementarea standardelor internaționale și extinderea exporturilor industriale.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Peste 100 de antreprenori, reuniți la Moldexpo. Expoziția, deschisă până duminică apare prima dată în Realitatea.md.