Sari la conținut

Investigație VIDEO despre ”robii lui Șor”, aflați în slujba Moscovei

  • de

Miza Kremlinului este de a submina referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, de a deturna cursul european al țării noastre, iar candidatul fugarului Ilan Șor la prezidențiale este fosta procuroră Victoria Furtună. Sunt câteva constatări făcute în urma investigației publicată de Ziarul de Gardă.

O jurnalistă a redacției zdg, cu o identitate falsă, a pătruns în rețeaua lui Ilan Șor, iar timp de trei luni a documentat din interior cum circulă banii, cum sunt racolați și ademeniți oamenii care lucrează pentru Șor, dar și cum sunt răspândite falsuri despre Uniunea Europeană. Așadar, fugarul penal, aflat în slujba Moscovei, racolează cetățenii moldoveni și îi plătește pentru a vota „NU” la referendum.

Dacă Furtună va fi scoasă din cursa electorală, politicianul ar avea și alte alternative, despre care, deocamdată, nu se cunosc informații.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/eN6t02HanMs” muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Anterior, presa a scris despre faptul că Victoria Furtună, candidatul independent la alegerile prezidențiale din octombrie, ar fi de fapt ”omul” fugarului Ilan Șor. Cel puțin asta reiese dintr-o înregistrare audio, publicată de jurnaliștii de la Deschide.MD. În înregistrare se aude vocea liderului organizației teritoriale „Șansă” din Dondușeni, Cristina Crudu, care se adresează președinților organizațiilor primare și altor activiști. Mai exact, Crudu anunță că a primit indicații „de sus”, făcând trimitere la Ilan Șor, pentru a aduce la cunoștință tuturor activiștilor și simpatizanților a faptului că în actualul scrutin prezidențial ei trebuie să o voteze pe Victoria Furtună.

Mai mult, după ce a renunțat la funcția de procuror, Victoria Furtună a început o campanie intensă de atacuri împotriva guvernului de la Chișinău. Acuzațiile ei sunt practic aceleași cu cele formulate de organizațiile politice asociate lui Ilan Șor.

Victoria Furtună, candidatul marionetă al oligarhilor fugari și susținătoare aprigă a Kremlinului

Articolul Investigație VIDEO despre ”robii lui Șor”, aflați în slujba Moscovei apare prima dată în Realitatea.md.