Sari la conținut

Nicolae Leca, veteran de război: „Pentru Moldova, drumul european este o alegere pentru pace”

  • de

După ce a luptat pentru independența și suveranitatea Moldovei pe front, Nicolae Leca continuă să lupte pentru un viitor mai bun. De data aceasta, bătălia sa se desfășoară pe frontul civic, susținând calea europeană pentru Moldova și referendumul ce ne poate duce către un viitor mai sigur și prosper.

 „Pentru Moldova, drumul european nu este doar o alegere politică. Este o alegere pentru pace și pentru stabilitate. Vreau ca nepoții și copii mei să cunoască oportunități”, spune veteranul de război.

Nicolae Leca crede în valorile europene și își dorește o țară unde fiecare cetățean să poată trăi cu demnitate.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/wxtcUNFcpig?si=23E7rJKBv-rF_JhO” muted=”false”]

 

„Am crezut atunci și cred și acum că Moldova trebuie să aibă un viitor sigur. Pentru acesta, avem nevoie de stabilitate, democrație și legături puternice cu Europa”, susține Nicolae Leca.

Acest video a fost realizat în cadrul proiectului InfoTrust Alliance – Moldova, implementat de către GIZ Moldova, finanțat de către Ministerul Federal de Externe al Germaniei.

Articolul Nicolae Leca, veteran de război: „Pentru Moldova, drumul european este o alegere pentru pace” apare prima dată în Realitatea.md.