Sari la conținut

(VIDEO) Natalia Vlasov, medic psiholog: „Moldova merită să aibă acces la tehnologii medicale moderne”

  • de

„În fiecare zi, am grijă de sănătatea pacienților mei, însă, la fel de mult contează și sănătatea țării noastre.” Psiholoaga Natalia Vlasov din localitatea Strășeni știe că o Moldovă sănătoasă are nevoie de acces la tehnologii de ultimă generație și la oportunități pe care doar Uniunea Europeană le poate aduce. 

„Moldova merită să aibă acces la tehnologii medicale de ultimă generație, la schimburi de experiență și la susținerea pe care Uniunea Europeană o poate aduce.”, spune medicul.

Natalia crede cu tărie că Europa înseamnă un sistem medical mai puternic, cu resurse mai bune și grijă pentru toți cetățenii. Este timpul ca Moldova să aleagă un viitor modern, conectat la lume, și să devină o țară care să ofere șanse reale de sănătate și bunăstare pentru toți cetățenii săi.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/oE5fkoypP8w?si=R1g8bdCubVJEvhoD” muted=”false”]

 

Acest video a fost realizat in cadrul proiectului InfoTrust Alliance – Moldova, implementat de către GIZ Moldova, finanțat de către Ministerul Federal de Externe al Germaniei.

Articolul (VIDEO) Natalia Vlasov, medic psiholog: „Moldova merită să aibă acces la tehnologii medicale moderne” apare prima dată în Realitatea.md.