Sari la conținut

Campania pentru parlamentarele din România, începută de Dupu la Bruxelles. „Onorat să deschid lista de candidați”

  • de

Adrian Dupu a început la Bruxelles campania pentru alegerile parlamentare din România. Alături de președinți și vicepreședinți de raioane, primari și viceprimari, politicianul a vorbit despre planurile politice ale Partidului Național Liberal (PNL).

Oficialul român susține că a acumulat suficientă experiență pentru a trece la o nouă etapă a carierei sale politice. Adrian Dupu va candida pe pentru Senatul de peste Prut, pe circumscripția pentru românii din afara granițelor.

„După experiența acumulată locuind, studiind și lucrând întâi în diaspora, apoi în Republica Moldova, după munca depusă timp de mai bine de patru ani în Guvernul României, sunt pregătit pentru o nouă etapă. Îmi doresc să reprezint românii din afara granițelor, indiferent dacă locuiesc în diaspora sau în regiunile istorice. Le cunosc nevoile, așteptările, speranțele și sunt gata să lupt pentru interesele lor”, afirmă politicianul.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Alegerile parlamentare în România vor avea loc pe 1 decembrie 2024. Sunt 15 formațiuni care vor participa la scrutin și șapte candidați independenți, conform Biroului Electoral Central.




Articolul Campania pentru parlamentarele din România, începută de Dupu la Bruxelles. „Onorat să deschid lista de candidați” apare prima dată în Realitatea.md.