Sari la conținut

VIDEO Deputata Victoria Cazacu, exclusă din Partidul Acțiune și Solidaritate, aderă la „Partidul Nostru”

  • de

Deputata Victoria Cazacu, exclusă din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), aderă la formațiunea „Partidul Nostru” condusă de Renato Usatîi. Anunțul a fost făcut marți, 15 octombrie, în cadrul unui briefing de presă susținut la Parlament.

„După perioada de reflecții de câteva luni, vreau să vin cu concluzii și deciziile mele, dar și ale familiei mele. Regret momentele prin care am fost nevoiți să trecem. Familia noastră a devenit ținta atacurilor, am simțit pe propria piele ce înseamnă justiția televizată. Din păcate, pe mulți, inclusiv din conducerea țării, nu îi interesează dreptatea.

Eu și familia mea am trecut trecut peste această etapă complicată și vom lupta ca dreptatea, că este de partea noastră, să triumfe. Credem în puterea adevărului și că puterea anume în adevăr.

(…) În ultimele luni, am avut mai multe discuții cu prietenii, cunoscuții și colegii din PAS. Majoritatea acestor oameni, atât din Chișinău, cât și din nordul țării, au recomandat ca să-mi continui munca pentru interesele Republicii Moldova împreună cu Renato Usatîi, președintele „Partidului Nostru”. Sunt de acord cu ce mi-au spus mulți oameni, că doar el poate să oprească pe cei care fac rău țării.

Astăzi, anunț că ader la „Partidul Nostru”, pentru a deveni vocea tuturor inițiativelor legislative ale acestei formațiuni”, a declarat Victoria Cazacu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, pe 1 aprilie 2023, la Aeroportul Internațional Chișinău au avut loc percheziții, în dosarul unei scheme de pretindere a banilor de la pasageri, pentru facilitarea introducerii sau scoaterii ilegale din țară a diferitor bunuri. Mai mulți inspectori vamali și persoane fizice au ajuns să fie cercetate.

Vizați în scandal sunt Diana Cazacu, fostă angajată a Serviciului de Informații și Securitate și fiica deputatei Victoria Cazacu, care făcea parte din fracțiune. Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, funcționara a fost exclusă din formațiune. CNA i-ar mai urmări pe feciorul socialistului Radu Mudrec și fiul ex-parlamentarului democrat Gheorghe Brașovschi.

Articolul VIDEO Deputata Victoria Cazacu, exclusă din Partidul Acțiune și Solidaritate, aderă la „Partidul Nostru” apare prima dată în Realitatea.md.