Sari la conținut

Zeci de șoferi, depistați băuți la volan, în ultimele trei zile. Câți conducători au depășit limita de viteză

  • de

Peste 4300 de conducători auto au admis abateri de la Regulamentul circulației rutiere, în ultimele trei zile de odihnă. Potrivit datelor Poliției Naționale, din numărul total, 79 de șoferi au fost înlăturați de la volanul mașinii pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Totodată, 2646 șoferi au încălcat limita de viteză, 475 nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate și semnalele de interzicere a semafoarelor, iar 174 conduceau vehiculul fără a avea cuplată centura de siguranță.

Alți 668 conducători auto au oprit mijlocul de transport în locuri interzise, 214 conduceau autovehiculul fără a fi supus reviziei tehnice anuale și în lipsa poliței de asigurare de răspundere civilă auto, iar 101 au fost sanctionați pentru neacordarea priorității legale pietonilor sau cicliştilor.

În perioada de referință, polițiștii de patrulare au intervenit în 502 cazuri, apeluri parvenite la numărul unic de urgență 112.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Zeci de șoferi, depistați băuți la volan, în ultimele trei zile. Câți conducători au depășit limita de viteză apare prima dată în Realitatea.md.