Sari la conținut

Gaz ieftin, locuri de muncă bine plătite și pensii echitabile – promisiunile lui Vasile Tarlev

  • de

Reducerea cu 50% a tarifelor la gazele naturale, curent electric și serviciilor comunale, crearea a cel puțin 120.000 locuri de muncă bine plătite, dar și deschiderea a trei bănci de stat, sunt câteva dintre promisiunile lui Vasile Tarlev, candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, susținut în această campanie de Partidul „Viitorul Moldovei”, formațiune pe care o conduce.

„Economia este prioritară. Nu poți construi un stat, cu atât mai mult suveran, independent fără o economie dezvoltată. Sănătatea este esențială. Fără sănătate nu poți munci, învăța, nu poți face nimic. Educația. Trebuie să avem o populație bine educată.

Un alt aspect, pe care îl consider deosebit de important, este reforma sistemului de pensii, care trebuie să fie corect și echitabil. În calitate de Președinte al țării, unul din primul meu decret va fi anularea sistemului actual, care discriminează femeile. Este esențial să construim un viitor stabil pentru țara noastră Moldova, bazat pe principii de justiție și prosperitate”, precizează Vasile Tarlev.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe data de 20 octombrie 2024, iar în cursa electorală au fost înscriși 11 candidați.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Gaz ieftin, locuri de muncă bine plătite și pensii echitabile – promisiunile lui Vasile Tarlev apare prima dată în Realitatea.md.