Sari la conținut

Femeie, bătută de soț cu pumni și picioare în plină stradă. Individul a spart fereastra ambulanței cu capul

  • de

O femeie a fost bătută de soț cu pumnii și picioarele, în plină stradă. Totul s-a întâmplat pe 13 octombrie 2024, la ora 15:17. Martorii au solicitat ambulanța, care a intervenit în circa 7 minute.

La fața locului s-a stabilit că victima are 28 de ani. Femeia a primit ajutor medical de urgență, însă soțul ei refuza categoric ca ea să fie transportată la spital.

Conform Centrului Național pentru Asistență Medială Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), individul a dat dovadă de un comportament neadecvat, devenind agresiv și a spart cu capul fereastra laterală a ambulanței.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Echipa de asistență medicală urgentă a solicitat ajutorul poliției care a sosit și a reținut agresorul. Organele de drept urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului”, transmit reprezentanții instituției.

Femeia a fost preluată de o altă ambulanță și internată la Institutul de Medicină Urgentă cu traumatisme, fracturi ale coastelor, traumă cranio-cerebrală și contuzie a țesuturilor moi ale abdomenului și membrelor.

Reprezentanții CNAMUP precizează că, de la începutul anului 2024, au fost înregistrate 170 de cazuri când echipajele medicale de pe ambulanță au fost agresate. Dintre ele, 144 au ținut de violență verbală, iar 26 – de abuz fizic.

Articolul Femeie, bătută de soț cu pumni și picioare în plină stradă. Individul a spart fereastra ambulanței cu capul apare prima dată în Realitatea.md.