Sari la conținut

Dezbateri la RLIVE TV: Stoianoglo va lupta cu depopularea țării, iar Usatîi, cel mai dur dictator pentru criminali

  • de

Alexandr Stoianoglo, dacă ajunge în fotoliul de Președinte al Republicii Moldova, va lupta cu depopularea țării, cu nedreptatea existentă, iar Renato Usatîi își propune să fie cel mai brutar dictator pentru cetățeni, în frunte cu funcționarii publici, care admit ilegalități. Promisiunile au fost făcute în cadrul dezbaterilor organizate de RLIVE TV marți seara, 15 octombrie curent.

„Domnul Stoianoglo, un președinte din popor și pentru popor. Acel președinte care optează pentru dreptate pentru toți. Programul electoral este bazat pe mai multe subcapitole, dar pilonii de bază țin de lupta cu depopularea masivă a țării noastre, avem o problemă cu exodul. Desigur, neutralitatea statului. Domnul Stoianoglo este de părerea că Republica Moldova trebuie să fie un hub al păcii și securității și nu în ultimul rând dezvoltarea economică, socială  și culturală a țării (…) Domnul Stoianoglo va fi un președinte cu verticalitate, nu va deveni marionetă în mâinele nimănui și va apăra drepturile fiecăruia dintre noi”, a declarat Adrian Albu, reprezentant al candidatului Alexandr Stoianoglo.

„Domnul Renato a spus clar, va fi cel mai dur dictator pentru cei care au făcut țara asta să sărăcească și au făcut atâtea nedreptăți. Va fi pentru ei cel mai brutal dictator. Pentru cetățeanul de rând va fi cel mai bun președinte, un președinte al poporului. (…) Moldovenii merită maim ult, merită dreptate, ordine și siguranță, cel mai important. Oamenii din țară merită o viață mai bună, cetățenii trebuie respectați și ascultați, iar noi suntem aici pentru a promova marea schimbare, de aceea avem nevoie de un conducător care să-și assume fiecare decizie, este nevoie de un manager și lider bun, puternic, în spatele căruia stă o echipă de oameni profesioniști, din  rândul oamenilor simpli, poporul, este nevoie de un Renato Usatîi”, a declarat Serghei Ivanov, reprezentant al candidatului Renato Usatîi.

Maia Sandu, susținută de Partidul Acțiune și Solidaritate, a refuzat invitația. Anterior, Sandu a anunțat că nu va participa la nicio dezbatere electorală, cel puțin în primul tur.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în cursa pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova s-au înscris 11 candidați.

Articolul Dezbateri la RLIVE TV: Stoianoglo va lupta cu depopularea țării, iar Usatîi, cel mai dur dictator pentru criminali apare prima dată în Realitatea.md.