Sari la conținut

Înțelegeri politice sau …? Ce s-a întâmplat la runda întrebări-răspunsuri, la dezbaterile de la RLIVE TV

  • de

Situație mai puțin obișnuită la dezbaterile electorale pentru prezidențiale organizate de RLIVE TV, parte a Grupului Media Realitatea, miercuri, 16 octombrie curent. Candidatul Vasile Tarlev, dar și reprezentantul Irinei Vlah la alegeri, Diana Rosipanu, au refuzat să ofere întrebări contracandiților, deși Regulamentul cu privire la dezbateri le-a fost expediat cu mult timp înaintea acestei emisiuni.

Jurnalistă: Începem runda de întrebări răspunsuri între domniile voastre. Vă rog, domnule Tarlev, întrebarea pentru doamna Vlah. Vasile Tarlev: Să fie sănătoasă și să vină la întrevederi, în rest nu am întrebări. Jurnalistă: Deci nu aveți nicio întrebare pentru doamna Vlah. Domnul Tarlev, întrebare pentru domnul Chicu. Vasile Tarlev: Nu am întrebări față de el, la moment. Jurnalistă: Păi dar știți că Regulamentul pe care vi l-am expediat prevede expres că trebuie să pregătiți întrebări pentru contracandidații dumneavoastră. Vasile Tarlev: Dar dacă nu ai întrebări, ce faci? Jurnalistă: Nu-i nimic, am eu întrebări la dumneavoastră”.

A refuzat să ofere întrebări și reprezentantul Irinei Vlah, care a menționat că are întrebări doar pentru actuala guvernare și pentru Maia Sandu.

„Jurnalistă: Vă rog, doamna Rosipanu, întrebarea pentru domnul Tarlev. Diana Rosipanu: Noi avem o poziție fermă, că întrebări avem doar față de guvernarea actuală și de actuala președintă a Republicii Moldova. Față de colegii mei, nu avem întrebări. Noi suntem acum colegi de breaslă, suntem în opoziție și scopul nostru comun este să câștigăm aceste alegeri. Deci nu am întrebări nici față de domnul Tarlev, nici față de domnul Chicu. Cu tot respectul față de dumnealor”.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/DEZBATERI-TARLEV.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Între timp, Ion Chicu, liderul PDCM, a profitat de ocazie și a oferit întrebări ambilor contracandidați. Urmăriți emisiunea integrală pentru a afla ce întrebări a pregătit fostul premier pentru cei doi candidați.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în cursa pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova s-au înscris 11 candidați.

Articolul Înțelegeri politice sau …? Ce s-a întâmplat la runda întrebări-răspunsuri, la dezbaterile de la RLIVE TV apare prima dată în Realitatea.md.