Sari la conținut

Șeful SIS, al Poliției și cel al PCCOCS, la presă: Vor anunța cum se intenționa destabilizarea Moldovei?!

  • de

Șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu, directorul Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Alexandru Musteața și procurorul- șef interimar al PCCOCS, Victor Furtună, urmează să susțină declarații de presă. Funcționarii vor vorbi despre „contracararea intențiilor de destabilizare pe teritoriul Republicii Moldova, în perioada următoare”.

Echipa RLIVE TV și rlive.md va transmite în direct evenimentul. Urmăriți, începând cu ora 12:00.

 

Amintim că, anterior, oamenii legii anunțau despre circa 130.000 de persoane care ar fi participat la finanțarea ilegală a partidelor lui Ilan Șor. În același timp, potrivit Poliției, unele formațiuni afiliate cu politicianul fugar promiteau între 900 și 1800 de lei pentru un vot „Nu” la referendum.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Viorel Cernăuțeanu a mai dezvăluit anterior că unii politicieni de la Chișinău au intenționa să preia cu forța sediile unor instituții guvernamentale.

În perioada campaniei electorale pentru referendum și prezidențiale, mai multe clădiri publice au fost vandalizate cu vopsea. De asemenea, oamenii legii au efectuat percheziții la formațiuni politice afiliate cu Șor și au reținut activiști, ridicând inclusiv bani și interceptând discuțiile lor despre finanțarea ilegală a formațiunilor.

Articolul Șeful SIS, al Poliției și cel al PCCOCS, la presă: Vor anunța cum se intenționa destabilizarea Moldovei?! apare prima dată în Realitatea.md.