Sari la conținut

Wizz Air lansează mai multe curse directe din Chișinău. Când și unde se vor opera zboruri

  • de

Compania maghiară Wizz Air își va redeschide baza operațională de la Chișinău. Începând cu 16 decembrie, vor fi lansate mai multe curse pe opt rute noi.

Așadar, de pe 16 decembrie, luni, miercuri și vineri de la Chișinău se va zbura Dortmund. Cursele aeriene spre Verona vor fi operate luni și vineri, iar spre Memmingen – luni, miercuri și vineri.

Pe 17 decembrie se va lansa ruta spre Berlin, care va fi efectuată marți și sâmbătă. În aceleași zile, de la Chișinău se va zbura și la Paris Beauvais.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Începând cu 18 decembrie, în zilele de miercuri și duminică se vor efectua zboruri spre Bologna, iar de pe 19 decembrie, joi și duminică – spre Nuremberg și Brussels Charleroi.

Wizz Air a intrat pe piața din Moldova în 2013 și a deschis baza de la Chișinău în 2017. După ce a început războiul din Ucraina, lowcosterul și-a retras baza operațională peste Prut, dar a continuat să efectueze anumite zboruri din Republica Moldova spre destinații europene.

Articolul Wizz Air lansează mai multe curse directe din Chișinău. Când și unde se vor opera zboruri apare prima dată în Realitatea.md.