Sari la conținut

„Cum îți așterni, așa vei dormi”. Valentina Ursu îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să iasă la vot pe 20 octombrie

  • de

Valentina Ursu, jurnalista Grupului Media Realitatea, a lansat un apel către cetățenii Republicii Moldova, îndemnându-i să participe la vot pe 20 octombrie. În această zi crucială, moldovenii vor decide nu doar viitorul președinte al țării, ci și direcția strategică a națiunii printr-un referendum privind aderarea țării la Uniunea Europeană.

„O veche zicătoare ne amintește: „Cum îți așterni, așa vei dormi”. De 33 de ani, cetățenii Republicii Moldova își doresc un trai decent. Și-l doresc sau și-l făuresc? Aceasta este întrebarea, ținând cont că peste un milion de cetățeni au ales calea pribegiei în căutarea unei vieți mai bune”, spune Valentina Ursu. 

Jurnalista crede cu tărie că viitorul Moldovei depinde de deciziile noastre colective și de direcția pe care o alegem pentru țară.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/PROMO-ALEGERI-2024-VALENTINA-URSU-Clean.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Alegem trecutul sau alegem viitorul? Alegem o viață decentă, un trai prosper? Alegem libertate? Alegem democrație? Alegem libertate de exprimare? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să ne o punem înainte de a aplica ștampila pe buletinul de vot. Important este să fim prezenți în această zi la vot”.  

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Reamintim, cetățenii Republicii Moldova sunt chemați la urne duminică, 20 octombrie 2024, pentru două voturi importante: primul tur al alegerilor prezidențiale, 11 candidați fiind înscriși în cursa pentru președinția Republicii Moldova, și referendumul de schimbare a constituției, în vederea aderării la Uniunea Europeană.

La referendumul din 20 octombrie 2024, cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?

Articolul „Cum îți așterni, așa vei dormi”. Valentina Ursu îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să iasă la vot pe 20 octombrie apare prima dată în Realitatea.md.