Sari la conținut

A fost dat startul sezonului de încălzire în Chișinău. Cu o lună mai devreme decât anul trecut

  • de

Primăria Chișinău informează că începînd de joi, 17 octombrie curent, în capitală începe sezonul de încălzire 2024-2025 pentru consumatorii din municipiu. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către viceprimarul Irina Gutnic.

Conform documentului emis, „Termoelectrica” și „Apă-Canal Chișinău” vor asigura conectarea obiectivelor fondului locativ și a instituțiilor sociale, conform contractelor încheiate, în baza solicitării acestora.

Preturile de sector, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, gestionarii fondului locativ cu orice formă de proprietate, agenții economici și alți consumatori de energie termică vor pregăti obiectivele pentru primirea agentului termic.

Anul trecut, sezonul de încălzire pentru consumatorii din municipiul Chișinău a început cu aproape o lună mai târziu, pe data de 13 noiembrie.

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis un Cod Galben de înghețuri pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Astfel, în perioada 17-21 octombrie curent, în orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1…-4°C, izolat în aer -1…-2°C.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul A fost dat startul sezonului de încălzire în Chișinău. Cu o lună mai devreme decât anul trecut apare prima dată în Realitatea.md.