Sari la conținut

VIDEO Un apartament din Bălți, în care locuiesc boschetari, a luat foc. Vecinii sunt disperați

  • de

Locuitorii unui bloc cu cinci etaje din Bălți trec prin calvar de mai bine de câțiva ani. Asta după ce într-un apartament au început să se adăpostească mai mulți boschetari, scrie TVN.md.

Locuința este într-o stare deplorabilă, plină de gunoi și miros insuportabil. Joi, vecinii au fost evacuați din bloc, după ce apartamentul cu pricină a luat foc.

„Eu sunt de la al treilea etaj, nu putem să ieșim, am deschis altă ușă, am stricat lăcata și am ieșit pe altă ușă. Pe centrul casei nu poți să ieși. Tocmai te ustură în piept, nu-ți poți reveni”, a declarat o femeie.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/C1HSiR4nDuM” muted=”false”]

„Vedeți boschetarii s-au strâns acolo, duc tot gunoiul de la tomberoane, îl duc în casă. Asta a doua oară ei fac incendiu în casă”, mai spune o altă locuitoare.

O altă femeie, care locuiește pe aceeași scară, spune că îi este frică să iasă din casă, iar comportamentul vecinilor săi devine tot mai desfrânat.

„De mult avem probleme, eu sunt vecina lui. Boschetarii aduc de la gunoiște, aduc în casă tot râsul. Eu deja nu mai pot trăi, vă închipuiți ce miros am eu în casă. Acolo unu intră, altul iese, este murdărie, este mizerie mare. Vă închipuiți, toată vara eu am mirosit…nu mai pot, tremur. El mi-a mai dat foc vara trecută, primăvara. Noaptea nu dorm, umblă cu băutul, dorm prin coridoare, eu dimineața ies la lucru, eu mă tem să ies. Eu mă tem”, a spus femeia.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Potrivit informațiilor preliminare, în urma incendiului victime nu au fost raportate.

Articolul VIDEO Un apartament din Bălți, în care locuiesc boschetari, a luat foc. Vecinii sunt disperați apare prima dată în Realitatea.md.