Sari la conținut

De la TV, în partidul lui Geoană. O fostă jurnalistă din România – pe primul loc pentru Camera Deputaților

  • de

O fostă jurnalistă din România candidează pentru Camera Deputaților din partea Partidului România în acţiune, fondat de fostul secretar general al NATO, Mircea Geoană. Este vorba de Sanda Nicola, care în prezent trăiește în Belgia. A fost corespondent internațional pentru mai multe televiziuni din România precum Digi 24, B1 TV, TVR, Realitatea TV, Antena 1, Pro TV Deva, Prima TV.

Nicola a declarat că a simțit că e momentul potrivit pentru ea să intre în politică, dar este conștientă că şansele de a trece pragul electoral depind de intrarea candidatului Mircea Geoană în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Am discutat și cu familia și am ajuns la concluzia că este momentul potrivit pentru mine, dincolo de toate temerile. Am aproape 48 de ani, încă mă bucur de sprijin din partea cetățenilor. Exista o așteptare dintr-o anumită zonă să mă implic mai mult decât o făceam. Au fost 23 de ani de meserie în care am vorbit despre problemele țării, apoi am învățat cum pot să fie rezolvate anumite probleme”, a spus fosta prezentatoare.

Sanda Nicola este în prezent cercetător și asistent la Universitatea din Liege, Facultatea de Științe, Departamentul de Geografie. Ea a părăsit România în urmă cu câțiva ani, iar în ultima perioadă a coordonat lucrările practice de la cursurile de dezvoltare teritorială și turistică și de securitate alimentară și energetică.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Ea a anunțat că va face parte din echipa lui Mircea Geoană încă de pe 21 septembrie, dar atunci spunea că nu intră în politică, ci că va face parte dintr-o mișcare civică.

Partidul România în acţiune a fost fondat de Mircea Geoană și este condus de Mihai Apostolache.

Articolul De la TV, în partidul lui Geoană. O fostă jurnalistă din România – pe primul loc pentru Camera Deputaților apare prima dată în Realitatea.md.