Sari la conținut

Alexandr Stoianoglo a venit cu un mesaj la final de campanie: Să votați pentru Moldova modernă și pentru renașterea ei!

  • de

„Campania electorală se apropie de final, iar în doar două zile, cetățenii vor decide viitorul Republicii Moldova pentru următorii 4 ani. Deși fiecare candidat a încercat să atragă sprijinul publicului prin idei și planuri proprii, unii au recurs la manipulări și calomnii, deteriorând atmosfera electorală și subminând competiția onestă pe care o așteptăm într-o țară democratică”. Așa și-a început mesajul Alexandr Stoianoglo, candidatul susținut de PSRM în alegerile prezidențiale, care pare a fi ultimul.

„Totuși, întâlnirile directe cu alegătorii au arătat sinceritatea și exigența oamenilor, care își doresc dreptate și soluții reale, pe fundalul unei realități dificile. Nu pot accepta scuzele actualei conduceri care-și justifică inacțiunea. Cred că președintele trebuie să se implice în toate problemele, mari sau mici, și să ofere soluții reale pentru fiecare cetățean. Într-o țară aflată în criză, doar restabilirea dreptății și rezolvarea problemelor fiecăruia pot readuce încrederea oamenilor și stabilitatea națională. Cea mai mare provocare rămâne revenirea demnă a moldovenilor în țară, în ciuda scepticismului celor care susțin că statul este aproape de faliment. Cred că printr-un plan de acțiuni ambițios putem reuși și că diferențele noastre etnice, lingvistice, culturale și religioase reprezintă un avantaj competitiv, nu un obstacol”, a continuat el.

„Este timpul să depășim intrigile și discriminările reciproce care au dominat politica moldovenească și să consolidăm societatea, fără atacuri la persoană sau calomnii. Să transformăm Moldova într-un furnizor de securitate regională, folosind neutralitatea noastră ca un avantaj strategic. Doar așa Republica Moldova poate deveni o țară cu adevărat respectată, iar cetățenii ei – recunoscuți ca un popor corect și demn. Vă îndemn să votați pentru o Moldovă modernă și pentru renașterea ei!”, a conchis Alexandr Stoianoglo.

În duminica din 20 octombrie 2024, au loc alegerile prezidențiale și referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE. Despre promisiunile făcute de Alexandr Stoianoglo, puteți citi aici și despre portretul său de candidat – aici.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Alexandr Stoianoglo a venit cu un mesaj la final de campanie: Să votați pentru Moldova modernă și pentru renașterea ei! apare prima dată în Realitatea.md.