Sari la conținut

VIDEO Trei bărbați beți criță, prinși conducând vehicule: Să efectuăm o suflare! Nu trebuie, că eu am alcool. Gata!

  • de

Mai mulți bărbați din raionul Căușeni au fost prinși în stare  avansată de ebrietate, conducând vehicule. Unul dintre ei nici măcar nu deține permis de conducere.

Primul incident a avut loc în localitatea Cîrnățenii Noi, unde un bărbat de 51 de ani se deplasa cu motocicleta neuniform, având viteză excesivă. Oamenii legii l-au oprit și au stabilit că nu deține permis de conducere. Testul alcoolscopic a indicat o concentrație de 0,78 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Alt caz s-a produs în localitatea Plop- Știubei. O persoană de 38 de ani a fost oprită, după ce polițiștii au văzut un Opel care se deplasează haotic. Testul Drager a arătat 0,99 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Un alt bărbat, care conducea o motocicletă, a fost stopat în localitatea Hagimus. În aerul expirat de el concentrația de alcool era de 0,81 mg/l.

Celor trei indivizi nu li s-a permis să conducă vehiculele, după stopare. Ei sunt cercetați penal și riscă amendă maximă de 125.000 de lei sau până la 3 ani de pușcărie, cu anularea permisului.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_5906.MP4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Articolul VIDEO Trei bărbați beți criță, prinși conducând vehicule: Să efectuăm o suflare! Nu trebuie, că eu am alcool. Gata! apare prima dată în Realitatea.md.