Sari la conținut

FOTO Maia Sandu, în ultima zi de campanie, la Telenești. Recean și Grosu i-au fost alături

  • de

În ultima zi de campanie electorală, înainte de votul de duminică, președinta Maia Sandu, împreună cu șeful Parlamentului, Igor Grosu, și prim-ministrul Dorin Recean, a fost într-o vizită în Telenești, unde s-a întâlnit cu alegătorii.

Oficialii împreună cu băștinașii de acolo, au discutat despre investițiie făcute în raion, inclusiv cu fonduri europene.

„În ultimii ani, 44 de localități au beneficiat de proiecte în valoare de 140 de milioane lei prin programul „Satul European”, au fost reparați peste 36 de km de drum dintre Rezina și Telenești care leagă 8 sate, precum și drumul Bănești – Telenești – Budăi, a fost dotat spitalul raional, la moment se construiesc 2 rezervoare de apă potabilă în oraș, iar anul trecut s-a finalizat extinderea rețelelor de canalizare”, a menționat Maia Sandu într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Totodată, în cadrul întâlnirii, Maia Sandu a avut și un mesaj pentru alegători.

„Nu am fi reușit nimic din ceea ce facem fără oamenii demni și liberi ai Moldovei. Și duminică vom reuși doar datorită vouă. Om cu om se construiește un sat și o țară, vot cu vot se construiește libertatea” a afirmat Maia Sandu.

Duminică, 20 octombrie 2024, în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Maia Sandu, în ultima zi de campanie, la Telenești. Recean și Grosu i-au fost alături apare prima dată în Realitatea.md.