Sari la conținut

Deliciile toamnei, pe tarabele din Capitală! Târguri cu produse autohtone se desfășoară în weekend în toate sectoarele

  • de

În acest weekend, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon, anunță Primăria Municipiului Chișinău.

În sectorul Botanica va avea loc iarmarocul „Delicii de Toamnă”, organizat, în colaborare cu AO „Perspectiva”. Doritorii îl pot vizita în Parcul „Valea Trandafirilor”.

La Buiucani, pe teritoriul adiacent „Kentford”, puteți cumpăra produse alimentare și nealimentare la târgul „EcoLocal”. Evenimentul este organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

De asemenea, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” va avea loc un târg al produselor locale, organizat și desfășurat de către Asociația Femeilor din Agricultura și Turismul Republicii Moldova AO „Eurocivis”.

În sectorul Rîșcani puteți cumpăra fructe, legume și produse apicole pe bd. Moscova 21, vizavi de str. M. Basarab 6 și str. Calea Orheiului 109/2, până pe 06.11.2024.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.

Articolul Deliciile toamnei, pe tarabele din Capitală! Târguri cu produse autohtone se desfășoară în weekend în toate sectoarele apare prima dată în Realitatea.md.