Sari la conținut

VIDEO Alexandr Stoianoglo a votat: „Pentru o Moldovă pașnică, modernă și prosperă”

  • de

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Alexandr Stoianoglo, care aspiră la funcția de Președinte al Republicii Moldova, și-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 09:00. Stoianoglo a venit la secția de votare însoțit de soție și de cele două fiice ale sale.

„Împreună cu familia am votat petru o Moldovă pașnică, modernă și prosperă. Moldova are nevoie de o altă guvernare, are nevoie de respectarea cetățenilor, indiferent de etnie, vârstă, viziuni politice sau religie. Dacă voi câștiga, prima vizită o voi efectua în Transnistria. Noi trebuie în primul rând să ne concentrăm la agenda internă a Republicii Moldova.

(…) Eu nu am participat la alegerile legate de referendum, eu nu susțin poziția actualei guvernări”, a declarat Stoianoglo.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/STOENOGLO-VOTEAZA.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 20 octombrie 2024 în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană. Circa trei milioane de cetățeni sunt așteptați la urne.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

Articolul VIDEO Alexandr Stoianoglo a votat: „Pentru o Moldovă pașnică, modernă și prosperă” apare prima dată în Realitatea.md.