Sari la conținut

VIDEO Ion Chicu și-a exercitat dreptul la vot. Primul mesaj: „Mă simt fericit!”

  • de

Candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), Ion Chicu, care aspiră la funcția de Președinte al Republicii Moldova, și-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 10:00. La secția de votare, Chicu a venit însoțit de soție și fiica lui.

„Mă simt fericit că am contribuit prin votul meu la o decizie importantă, viitorul țării noastre. Sunt foarte bucuros că astăzi cu toții putem să ne expunem votul și eu îndemn toți cetățenii Republicii Moldova să vină la aceste alegeri și să decidă soarta țării, pentru că de noi astăzi depinde ce va fi în Republica Moldova în următorii 4 ani.

(…) Eu am votat pentru ca statul nostru să rămână și să se dezvolte, am votat inclusiv și în special pentru ca să avem presă independentă ”, a declarat Chicu.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/ION-CHICU.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 20 octombrie 2024 în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană. Circa trei milioane de cetățeni sunt așteptați la urne.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

 

Articolul VIDEO Ion Chicu și-a exercitat dreptul la vot. Primul mesaj: „Mă simt fericit!” apare prima dată în Realitatea.md.