Sari la conținut

VIDEO Renato Usatîi a mers la vot cu mama: „Eu am luat un buletin, mama două”

  • de

Candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care aspiră la funcția de Președinte al Republicii Moldova, și-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 10:30. A venit la secția de votare împreună cu mama sa.

„Am votat în așa fel, încât în următorii patru ani, cetățenii să nu vrea din nou o schimbare. Astăzi, eu am luat un singur buletin, dar cetățenii să facă așa cum știu ei. Iată mama de exemplu a luat două buletine de vot. Aceasta a fost decizia mea”, a declarat Renato Usatîi.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/USATII-VOTEAZA-RO.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 20 octombrie 2024 în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană. Circa trei milioane de cetățeni sunt așteptați la urne.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

Articolul VIDEO Renato Usatîi a mers la vot cu mama: „Eu am luat un buletin, mama două” apare prima dată în Realitatea.md.