Sari la conținut

VIDEO Natalia Morari, după ce și-a exercitat dreptul la vot: „Am luat un singur buletin”

  • de

Candidatul independent, Natalia Morari, care aspiră la funcția de Președinte al Republicii Moldova, și-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 11:00. La secția de votare, Morari a venit împreună cu mama, fratele și fiul său.

„Am votat pentru o schimbare pe care fiecare cetățean al Republicii Moldova o merită. Pentru o Moldovă nouă, din care să nu vrei să pleci și în care să-ți dorești să revii. Prima mea așteptare este să nu avem alegeri fraudate în diasporă. Astăzi am luat un singur buletin de vot”, a precizat Natalia Morari.

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 20 octombrie 2024 în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană. Circa trei milioane de cetățeni sunt așteptați la urne.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

Articolul VIDEO Natalia Morari, după ce și-a exercitat dreptul la vot: „Am luat un singur buletin” apare prima dată în Realitatea.md.