Sari la conținut

Site-ul partidului „Renaștere”, supus unui atac cibernetic. Formațiunea nu părăsește Blocul Victorie

  • de

Cele două comunicate de presă postate pe site-ul Partidului „Renaștere”, prin care formațiunea anunța că se retrage din Blocul „Victorie” în urma unui scandal intern și sprijină parcursul european al R. Moldova sunt false. Formațiunea a anunțat despre acest lucru într-un mesaj pe contul său de Telegram.

„Desigur, este un fals. Și deja știm cum s-a întâmplat acest lucru. Spargerea a fost realizată prin contul unui angajat de-al nostru. Săptămâna aceasta, în timpul unei percheziții, calculatorul său, unde erau salvate datele de acces pentru partea administrativă a site-ului, a fost confiscat. Fiecare își poate trage propriile concluzii”, se arată în mesajul Partidului „Renaștere”.

Formațiunea a subliniat că rămâne a fi un susținător convins al echipei oligarhului fugar Ilan Șor.

„Biroul Politic al partidului este zilnic ocupat cu singurul lucru important – munca pentru binele Moldovei și al fiecărui moldovean. Aceasta ne solicită toată atenția și toate forțele, așa că nu mai este loc și timp pentru conflicte”.

Reamintim, în unul din comunicatele postate era menționat că partidul a decis să-i acorde vot de neîncredere preşedintei formațiunii, Natalia Parasca, şi să o excludă după scandalul de corupție în care a fost implicată, soldat cu neînregistrarea lui Vasile Bolea, în calitate de candidat la prezidenţiale.

Între timp, cele două comunicate au dispărut de pe site-ul partidului „Renaștere”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Site-ul partidului „Renaștere”, supus unui atac cibernetic. Formațiunea nu părăsește Blocul Victorie apare prima dată în Realitatea.md.