Sari la conținut

VIDEO Diaspora, din nou la datorie. Primii moldoveni din Norvegia care au votat

  • de

Primii alegători moldoveni din Norvegia au votat la o secție din Oslo. Viorica Martiniuc din Mereni, Anenii Noi, este plecată de 21 de ani, iar Tudor Roșca din Suruceni, Ialoveni de trei ani.

Conaționalii noștri și-au împărtășit gândurile și emoțiile lor legate de acest moment și spun că au votat pentru un viitor mai bun.

„Am venit să facem o alegere către un viitor cât mai bun, pentru viitorul copiilor noștri”.

Potrivit diplomaților moldoveni din Norvegia, cetățenii moldoveni contribuie activ la procesul democratic al Republicii Moldova.

„Le mulțumim fiecărui alegător care participă astăzi, demonstrând încă o dată cât de puternică este vocea fiecăruia dintre noi, indiferent de distanța față de casă”, menționează diplomații moldoveni din Norvegia.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/AQN0xNipFuFSEwKuO1Jw_5MtIPIFcx1wCXUhOTm_a5rgRxcYCSBicDGywLD6bH8zksysd8FRGjpPb87fm0_b1Nkl.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Sergiu Ciubotaru este un alt conaționalul nostru de la Tel Aviv, Israel, care a ieșit la vot, în ciuda faptului că este internat în spital.

VIDEO Votul, mai presus de toate. Un moldovean din Israel a mers la secție, deși era internat în spital

 

Articolul VIDEO Diaspora, din nou la datorie. Primii moldoveni din Norvegia care au votat apare prima dată în Realitatea.md.