Sari la conținut

FOTO De la Erevan la Abu Dhabi, pentru viitor! O moldoveancă a parcurs 2000 de kilometri pentru a vota prima dată

  • de

O tânără de 18 ani din Republica Moldova a parcurs 2000 de kilometri pentru a vota la referendum și prezidențiale. Valeria Mihalachi a povestit despre aventura sa pe rețelele de socializare.

Moldoveanca învață în orașul Dilijan din Armenia. În regiunea unde se află nu s-au înregistrat suficienți moldoveni în prealabil, pentru a putea fi deschisă o secție de votare.

Așadar, Valeria, împreună cu un coleg din Moldova, au pornit din Erevan spre Abu Dhabi. Cei doi au parcurs 3 ore cu mașina, au avut de așteptat 13 ore în aeroport și au avut un zbor de 3 ore, ca într-un final să ajungă în Emiratele Arabe Unite, unde și-a exercitat dreptul la vot.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Am ajuns să fiu cu conștiința îndeplinită știind ca am avut posibilitatea de a face decizia corectă. Îți recomand și ție să faci decizia corectă, și să îți asumi responsabilitatea pentru viitorul tău și al Moldovei”, a îndemnat Valeria.




La alegerile prezidențiale și referendumul de pe 20 octombrie 2024, la urnele de vot sunt așteptați circa 3 milioane de moldoveni. Conform informațiilor de la ora 16:15, și-au exercitat dreptul circa 1,16 milioane.

Articolul FOTO De la Erevan la Abu Dhabi, pentru viitor! O moldoveancă a parcurs 2000 de kilometri pentru a vota prima dată apare prima dată în Realitatea.md.