Sari la conținut

VIDEO Au mers la slujbă, iar apoi la vot. Cum s-a votat într-un sat izolat de ”haosul alegerilor”

  • de

Au mers la slujbă, iar mai apoi la vot. Vorbim despre locuitorii din satul Cușelăuca, raionul Șoldănești, care și-au exercitat dreptul la vot într-o chilie a mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului”. Oamenii au spus jurnaliștilor de la tvn.md că votează pentru un viitor mai bun, în special pentru prosperitatea satului.

„Ce înseamnă pentru dumneavoastră să mergeți la vot? – Cum să spun, viitorul nostru, a copiilor noștri, poate or trăi mai bine. Un președinte bun, să se mai întoarcă cu fața pe la sate, nu numai pe la orașe. Acolo e asfaltat totul, e făcut, dar iată vedeți pe la noi ce gropi, niște pietriș nu-i chip de pus măcar. Să se mai uite pe la sate, cum trăiește lumea pe la sate”, a spus un alegător.

Potrivit președintele biroului electoral nicio persoană nu s-a înscris în lista suplimentară.

„Activitatea a început la ora 07:00, în prezența a șapte membri a biroului, doi operatori și trei reprezentanți ai partidelor politice. La timpul de față avem 4 prezenți la votare, din lista de bază, în liste suplimentare nu avem. Așteptăm să fie prezența corespunzătoare”, a declarat Vitalie Rotari, președintele biroului electoral 31/13, Cușelăuca.

[bzplayer mp4=” https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/DE-LA-MĂNĂSTIRE-LA-VOTARE.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

VIDEO Locuitorii unui mic sat izolat vor vota la mănăstire. Pe câți dintre candidați îi cunosc?

Articolul VIDEO Au mers la slujbă, iar apoi la vot. Cum s-a votat într-un sat izolat de ”haosul alegerilor” apare prima dată în Realitatea.md.