Sari la conținut

STOP CADRU Stoianoglo, convins că va fi turul doi la prezidențiale. Declarații făcute după STOP VOT

  • de

„Turul doi va fi!” De acest lucru este convins candidatul socialiștilor la prezidențiale, Alexandr Stoianoglo, după ce în Moldova s-a anunțat STOP VOT. Stoianoglo a organizat un briefing de presă unde a mulțumit cetățenilor care l-au votat.

„Alegerile s-au încheiat, secțiile de votare s-au închis și începe procesarea voturilor. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru implicare, pentru fiecare vot, pentru energia și încrederea pe care le-ați investit în acest proces democratic. Indiferent de rezultatele acestui scrutin, contează că, astăzi, fiecare dintre voi a avut un cuvânt de spus. Vă mulțumesc pentru că ați ales să participați și pentru că ați demonstrat, că Moldova este o țară vie și hotărâtă să-și definească viitorul”, a conchis Stoianoglo.

A fost întrebat de jurnaliști de turul doi.

„Desigur, turul doi va fi”, a mai adăugat Stoianoglo.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/video1_720p_20-10-2024-21-00-28.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

STOP VOT! Secțiile de votare din țară au fost închise

Articolul STOP CADRU Stoianoglo, convins că va fi turul doi la prezidențiale. Declarații făcute după STOP VOT apare prima dată în Realitatea.md.