Sari la conținut

Ion Ceban, mesaj cu aluzie la guvernare? „Trageți concluzii”, scrie edilul după rezultatul la referendum

  • de

„Încetați să învinuiți cetățenii din țară și pe cei de peste hotare pentru nereușitele voastre”, este mesajul primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, după rezultatul preliminar înregistrat la referendumul de duminică. Într-o postare pe Facebook, edilul sugerează actualei guvernări să facă concluzii, care a avut așteptări optimiste în privința acestui scrutin.

„Nu există ai noștri și ai voștri, suntem un tot întreg. Încetați să învinuiți cetățenii din țară și pe cei de peste hotare pentru nereușitele voastre. V-am lăsat, în această campanie prezidențială, să arătați că nu puteți. Trageți concluzii, iar noi continuăm să muncim. Mândru de Chișinău”, scrie Ion Ceban pe Facebook.

Menționăm că, referendumul pentru integrarea europeană a Republicii Moldova în Uniunea Europeană poate fi declarat valid. În total, potrivit rezultatelor preliminare, 50,42% dintre alegători au susținut includerea în Constituție a articolului care prevede că aderarea la UE este obiectiv strategic al țării. Pentru opțiunea „NU” au votat 49,58 la sută din cetățeni.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Ion Ceban, mesaj cu aluzie la guvernare? „Trageți concluzii”, scrie edilul după rezultatul la referendum apare prima dată în Realitatea.md.