Sari la conținut

FOTO Continuă lucrările de reabilitare şi modernizare a Parcului-pădure „Rîșcani”

  • de

Continuă lucrările de reabilitare şi modernizare în Parcul – pădure Rîșcani, din sectorul Ciocana. Primăria Chișinău anunță că la  moment, se lucrează la amenajarea drumului de acces în parc, din strada Nicolae Dimo.

Totodată, au fost montate bordurile.Se amenajează faleza de-a lungul lacului, prin construcţia carcasei. La fel în construcţie este un teren de fitness şi cel de-al doilea teren de joacă pentru copii. În prima etapă vor fi amenajate şi alei pietonale, piste pentru biciclişti, va fi instalat sistemul de iluminat nocturn şi mobilier urban.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Parcul este practic unul dintre ultimele parcuri pe care deocamdată municipalitatea nu l-a modernizat. Pădurea – parc este foarte solicitată de locuitorii capitalei. Pe parcursul ultimilor ani, Primăria Chişinău a reușit să iniţieze reabilitarea practic a tuturor parcurilor, aleilor și zonelor verzi din oraş, dar și să creeze altele noi.

Articolul FOTO Continuă lucrările de reabilitare şi modernizare a Parcului-pădure „Rîșcani” apare prima dată în Realitatea.md.