Sari la conținut

Irina Vlah, despre candidatul pe care îl va susține în turul II al alegerilor: Vom merge în localități și vom discuta

  • de

Irina Vlah susține că va desfășura o campanie în localitățile Moldovei, înainte de a decide pe cine dintre cei doi candidați care au acces în turul II va susține. Politiciana a făcut declarația în cadrul unei conferințe desfășurate la IPN și a menționat că își dorește astfel să le spună susținătorilor săi că vocea lor contează.

Vlah consideră că a reușit să obțină sprijin important din partea alegătorilor la scrutinul de pe 20 octombrie 2024. Așadar, candidata va merge în satele și orașele unde a fost votată cel mai mult, pentru a cere opinia simpatizanților săi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Vom merge în localități și vom discuta cu oamenii. Vom merge, în special, în localitățile unde am fost votată de un număr semnificativ de alegători. Acești oameni au investit speranțe în votul lor și acum este corect ca ei să fie implicați direct în procesul de luare a deciziilor pentru viitor”, a declarat Irina Vlah.

În primul tur al prezidențialelor, Irina Vlah s-a clasat pe locul 4, cu 5,38% dintre voturi, fiind depășită de Renato Usatăi, ALexandr Stoianolgo și Maia Sandu.

În turul doi al scrutinului au acces Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo. Pe 3 noiembrie 2024, cetățenii vor fi chemați din nou la secțiile de votare, pentru a alege care dintre cei doi candidați devine șeful statului.

Articolul Irina Vlah, despre candidatul pe care îl va susține în turul II al alegerilor: Vom merge în localități și vom discuta apare prima dată în Realitatea.md.