Sari la conținut

Culturista Leo Ciobu a fost cerută în căsătorie de antrenorul ei. Momentul a avut loc deasupra Grand Canyon

  • de

Cunoscuta culturistă din Moldova Leo Ciobu a fost surprinsă recent cu o cerere în căsătorie. Momentul a avut loc deasupra Grand Canyon, în Las Vegas, SUA, înconjurată de câțiva apropiați, care au fost martorii surprizei. Partenerul ei, care-i este și antrenor, sportivul Gherman Bolgar a planificat totul în detaliu, ca să-i ofere inelul de logodnă într-un mod original și inedit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonida Ciobu (@leociobu_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIGSPORTGYM (@bigsportgym)

S-a întâmplat într-o locație spectaculoasă – deasupra Grand Canyon, în perioada în care sportiva a participat la competiția Olympia din Las Vegas, unde s-a ales cu locul 9.

Leo, vizibil emoționată, a spus „Da!” fără ezitare, exprimându-și bucuria și recunoștința pentru dragostea și sprijinul pe care le-a primit de-a lungul relației. Cererea în căsătorie a fost complet neașteptată, dar cu atât mai specială, deoarece a avut loc într-un moment care reflectă pasiunea comună pentru fitness și aventură.

Fanii culturistei au reacționat cu entuziasm la veste, felicitând-o și urându-i fericire în noul capitol din viață. Cei doi îndrăgostiți nu au anunțat încă data nunții.

În vara 2024, Leo Ciobu a câștigat pentru a doua oară consecutiv premiul în cadrul concursului „Empro Classic”. A câștigat anterior primul loc și în cadrul competiției „Arnold Classic”, care s-a desfășurat în orașul Birmingham din Marea Britanie. Atunci, premiul mare i-a fost înmânat chiar din mâinile fostului mare culturist și actor american, Arnold Schwarzenegger.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

CANCAN.MD Ce i-a şoptit Leo Ciobu lui Arnold Schwarzenegger la ureche? Voia să o ţină minte

Articolul Culturista Leo Ciobu a fost cerută în căsătorie de antrenorul ei. Momentul a avut loc deasupra Grand Canyon apare prima dată în Realitatea.md.