Sari la conținut

Coruperea alegătorilor din Sîngerei: Procurorii cer 30 zile de arest pentru femeia la care au fost găsiți 175 mii lei

  • de

Femeia din raionul Sîngerei, care avea rolul coordonator al procesului de corupere al alegătorilor, riscă să-și petrecea următoarele 30 de zile după gratii. Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) solicită vineri, 25 octombrie, la Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana), aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile față de femeia cu rol de coordonator al procesului de corupere electorală.

Remintim, în cadrul perchezițiilor au fost ridicați circa 175 mii lei destinați coruperii alegătorilor în procesul electoral. Banii urmau să fie repartizați la peste 330 de persoane din 19 localități.

Investigațiile continuă, timp în care persoanele vizate beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii, până la o hotărâre judecătorească finală.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că miercuri, 23 octombrie curent, în raionul Sîngerei, într-un dosar de corupere a alegătorilor.  La scurt timp, persoana care avea rolul coordonator al procesului de corupere a fost reținută pentru 72 de ore.

VIDEO „Mă tem să dorm cu banii ăștia în casă”. Plicuri cu mii de lei, pregătite pentru a corupe alegătorii, ridicate

Articolul Coruperea alegătorilor din Sîngerei: Procurorii cer 30 zile de arest pentru femeia la care au fost găsiți 175 mii lei apare prima dată în Realitatea.md.