Sari la conținut

VIDEO Intra noaptea în blocuri și lăsa locatarii fără biciclete: Un bărbat, reținut după o serie de furturi la Ciocana

  • de

Un bărbat de 34 ani din capitală a fost reținut după ce ar fi furat mai multe biciclete din scările blocurilor de locuit din sectorul Ciocana al capitalei. Făptașul riscă până la patru ani de închisoare.

„În cadrul acțiunilor procesual penale, ofițerii Secției investigare infracțiuni a IP Ciocana au stabilit complicitatea acestuia în comiterea a patru furturi. Suspectul intra în scara blocurilor de locuit pe timp de noapte, iar prin acțiunile lui, ar fi cauzat un prejudiciu material proprietarilor în sumă de 28 600 de lei” se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Republicii Moldova.

În urma măsurilor de investigație, polițiștii au identificat și reținut suspectul care a comunicat că bicicletele sustrase le-a vândut deja.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Totodată, polițiștii întreprind măsuri în stabilirea complicității acestuia și în alte cazuri comise pe teritoriul capitalei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Intra noaptea în blocuri și lăsa locatarii fără biciclete: Un bărbat, reținut după o serie de furturi la Ciocana apare prima dată în Realitatea.md.