Sari la conținut

Omor învăluit în mister într-o țară din Europa. Un bărbat a fost înjunghiat de 15 ori într-o cameră de hotel

  • de

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Franța. Trupul fără viață al victimei a fost descoperit sâmbătă, 26 octombrie, în jurul prânzului, cu numeroase plăgi înjunghiate, transmite Libertatea.ro

Ancheta a fost preluată de poliția judiciară din Versailles, însă, deocamdată, polițiștii nu au nicio pistă în acest caz. Potrivit sursei citate, alarma a fost dată puțin după prânz de personalul hotelului, după ce au sesizat fum ieșind pe sub ușa unei camere de la primul etaj.

Ulterior, pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a stinge focul, însă în cameră au descoperit cadavrul unui bărbat care fusese înjunghiat de aproximativ 15 ori. Totodată, au intervenit și polițiștii francezi.

Presa din România transmite că victima era un cetățean român care era cazat la hotel de mai multe zile. Pentru moment, circumstanțele acestei tragedii rămân un mister total. Poliția nu are încă nicio pistă și nimeni nu a fost arestat.

Parchetul din Meaux a dispus efectuarea unei autopsii, iar ancheta a fost preluată, pentru ucidere din culpă, de poliția judiciară din Versailles.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Omor învăluit în mister într-o țară din Europa. Un bărbat a fost înjunghiat de 15 ori într-o cameră de hotel apare prima dată în Realitatea.md.