Sari la conținut

VIDEO Simpatizanţii candidaţilor la prezidenţiale nu pot împărţi limba şi îmbrâncelile: Ce sari la bătaie?

  • de

Simpatizanții candidaților la prezidențiale au înjurat ca la uşa cortului, s-au acuzat reciproc şi au erau cât pe ce să se bată în plină stradă. Incidente au avut loc în sectoarele Buiucani şi Centru ale Capitalei, potrivit martorilor care au publicat secvențe video pe social media.

Mărul discordiei a devenit atât limba vorbită, cât și preferințele politice. Deșii unii dintre activiștii aflați la fața locului au încercat să liniștească spiritele, se pare că nu prea le-a reușit, iar după ce cuvintele nu au mai avut putere, au urmat îmbrânceli.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Ce mi-ai venit aici. Grăiește româna”, spune un bărbat.
„Eu v-am dat voie să filmați?”, se declară indignat alt cetățean.
„Grăiește româna. Duceți-vă în Găgăuzia”, se mai aude pe fundal.

[bzplayer youtube=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/bip-bătaie-activiști.mp4″ muted=”false”]

Cineva dintre cei implicați a declarat că Alexandr Stoianoglo nu a reușit să învingă la alegerile pentru funcția de guvernator al Găgăuziei, regiunea sa de baștină, dar se vrea președinte al Moldovei. Totodată, una dintre participantele la conflict a menționat că ar putea folosi sprayul lacrimogen.

În secvență apare și un cort care pare să aparțină Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

Redacția Realitatea a solicitat Poliției informații despre caz. Revenim cu alte informații la subiect, imediat ce le obținem.

 

Articolul VIDEO Simpatizanţii candidaţilor la prezidenţiale nu pot împărţi limba şi îmbrâncelile: Ce sari la bătaie? apare prima dată în Realitatea.md.